MOSOLYMANÓK  FELHÍVÁS

„Mert a karácsony a gyermeki szeretet mindent átfogó nagyságáról és őszinteségéről is szól...”

Az Apponyi Albert Általános Iskola harmadik alkalommal szeretne csatlakozni a MosolyManók akcióhoz, melynek lényege, hogy az intézményben össze lehet gyűjteni a használt, de jó állapotú játékokat, hogy azokat a Máltai Szeretetszolgálat eljuttassa karácsonyra a rászoruló gyermekek részére.

Az adománygyűjtés a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közös szervezésben, a Belügyminisztérium Köznevelésért Felelős Államtitkársága és a GLS Hungary csomaglogisztikai szolgáltató támogatásával valósul meg.

Természetesen mindenféle jó állapotú játék felajánlható. Az ajándéknak szánt játékszereket kérjük, hogy tegyék bele egy kartondobozba és írják rá, hogy milyen nemű és korú gyereknek szánnák!

Fontos, hogy ne tegyenek a dobozra masnit vagy szalagot! Szeretnék felhívni a figyelmüket, hogy csak a postai feldolgozásra alkalmas, maximum 50 x 50 x 50 cm-es, ragasztószalaggal lezárt-leragasztott, sérülésmentes kartondobozban tudják az ajándéknak szánt csomagokat elszállítani az intézményből.

A felajánlások gyűjtése az iskolánkban 2023. november 20. és december 3. között zajlik.

Kérjük szépen Önöket, hogyha fel szeretnének ajánlani játékot, legyenek szívesek azt az iskola bármelyik pedagógusa felé jelezni vagy az iskolába beküldeni.