Kedves Szülők!

Intézményünk szeptemberben csatlakozott a PontVelem Okos Programhoz. Ennek a programnak a keretében indult el a MosolyManók akció. A lényege, hogy az iskolánkban össze lehet gyűjteni a használt, de jó állapotú játékokat, hogy azokat a Máltai Szeretetszolgálat eljuttassa karácsonyra a rászoruló gyermekek részére.

Az adománygyűjtés a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közös szervezésben, az EMMI Köznevelésért Felelős Helyettes Államtitkársága és a GLS Hungary csomaglogisztikai szolgáltató támogatásával valósul meg.

Természetesen mindenféle jó állapotú játék felajánlható!
A felajánlások gyűjtése 2021. november 2. és december 6. között zajlik.

Iskolánk szívesen csatlakozna a gyűjtéshez, ha elegendő felajánlás érkezne az elszállítás kéréséhez.

Ha fel tetszenének ajánlani játékot, legyenek szívesek azt a héten jelezni az osztályfőnököknek, hogy kérhessük a szállítást!

A GYŰJTÉS MOTTÓJA: „A MOSOLYT CSAK A TE SEGÍTSÉGEDDEL
TUDJUK ELŐVARÁZSOLNI!”

A gyűjtés folyamata:

Otthon legyenek szívesek összeszedni a gyerekek megunt játékait, azokat, amelyek még használható, jó állapotban vannak, és amivel még más gyerek is szívesen játszana! Ezeket tegyék bele egy dobozba és írják rá, hogy milyen nemű és korú gyereknek szánnák ezt a csomagot! Kérjük, hogy NE tegyenek a dobozra masnit vagy szalagot!

2021. november 15. és 2021. december 1. között küldjék be a dobozt az iskolába az osztályfőnököknek! 

A doboznak szállításra alkalmasnak kell lenni, mert csak az előírt szabályoknak megfelelő csomagokat fogják elszállítani az iskolából. A csomagok maximális mérete: 50 X 50 X 50 cm méretűek lehetnek a küldemények (max. 50 cm széles, max. 50 cm hosszú, max. 50 cm magas).

Kizárólag postai feldolgozásra alkalmas, ragasztószalaggal lezárt-leragasztott, sérülésmentes kartondobozban (az esetleges korábbi vonalkódos címkéket el kell távolítani) tudják elszállítani az ajándékokat.

Az akció az iskola és az Önök segítségével valósulhat csak meg! Van, aki még nem gondol a karácsonyra, de van, aki nem is szeretne, mert nem örül karácsonykor. Segítsünk rajtuk és varázsoljunk mosolyt az arcukra!

Köszönettel: Bejczi Mónika